Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Slideshow Image 10
Slideshow Image 11
Slideshow Image 12
Slideshow Image 13

Bestuur

Bestuursamenstelling

Het bestuur bestaat uit leden die, ieder op hun eigen wijze, zich belangeloos willen inzetten voor dit goede doel. Van beloning is dan ook absoluut geen sprake!

Simone Geurten, voorzitter:

Toen mijn schoonzus Eline in december 2011 overleed en door goede vriendin Gabriëlle gevraagd werd om lid te worden van de Eline Foundation, kon ik niks anders zeggen dan: DOEN! We gaan er samen tegenaan om voort te zetten wat Eline niet meer heeft kunnen volbrengen.

Het is fantastisch om samen met mensen die heel dicht bij Eline hebben (ge)staan tijdens haar leven/ziekte dit doel op te pakken en een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van chronisch zieke kinderen.Indien het ons lukt van deze stichting een succes te maken zal ik daarvan volop genieten met een "knipoog" naar Eline.

Gabriëlle Kleuskens, penningmeester:

Er zijn momenten in het leven dat je spontaan in actie komt. Na het overlijden van Eline was ik vooral op zoek naar de zin van dit alles. De gesprekken met Eline over haar ambitie om gelden te genereren voor chronisch zieke kinderen in samenwerking met stichting Kleine Beer gaf me de inspiratie om iets van haar te laten voortleven. Samen met lieve vriendinnen zetten we nu haar en onze ambitie om in daden!

Zoekend naar de duurzame verbeteringen die nodig zijn om de wereld van chronisch zieke kinderen boeiend en kleurrijk te maken. Het kind vooral kind te laten zijn. Iedere glimlach telt!

Monique, secretaris:

Alice Vroomen - Hundscheid, bestuurslid:

Eline was een zeer inspirerend persoon. Ondanks haar ziekte bleef ze gezond leven en lekker bewegen waardoor ze lekker in haar vel bleef zitten. Zelf heb ik haar een keer meegenomen naar een creatieve activiteit waar Eline 'My circle of life', háár cirkel van het leven, gemaakt heeft. Eline ondernam allerlei activiteiten tijdens haar ziekte. Hierdoor schakelde ze af van alle beproevingen die ze heeft doorstaan en dat wilde ze ook voor anderen.

Persoonlijk wil ik een bijdrage leveren om haar droom uit te laten komen. Haar droom om kinderen met een ziekte te kunnen helpen, zodat zij ook kunnen blijven bewegen tijdens hun ziekteproces. Chronische zieke kinderen, kinderen met een handicap, kinderen met kanker en kinderen met brandwonden. Samen met de andere leden van Eline Foundation zet ik mij in om dit waar te kunnen maken. Ik bezit de juiste kennis en vaardigheden die nodig zijn bij de creatieve activiteiten binnen de Eline Foundation. Ik hou ervan om uitdagingen aan te gaan, te organiseren en positieve resultaten te boeken binnen de organisatie.

Founder: Marco Geurten