top of page
Zoeken
  • judith5504

Schenking Qwiek-Up Zuyderland Medisch Centrum

In de zomer van 2022 is er dankzij gulle donaties een mooi bedrag ingezameld tijdens de bruiloft van Marco en Gabriëlle. Als stichting zijn wij breed op zoek gegaan naar een waardevol doel dat aansluit bij onze missie waarbij wij het opgehaalde bedrag konden inzetten. Met succes: de Eline Foundation heeft deze week een Qwiek-up gedoneerd aan de kinderafdeling van het Zuyderland Medisch Centrum!


“ Wij maakten kennis met de kinderafdeling van het Zuyderland in Heerlen. Zij hadden de wens voor een Qwiek-Up projector, welke verschillende belevenis modules met beeld en geluid kan projecteren op muren en plafonds. Tijdens de proefperiode met de Qwiek-Up zagen zowel onze stichting als de medewerkers van de kinderafdeling de positieve effecten in de praktijk en zorgde het enthousiasme ervoor dat wij dit product aan de kinderafdeling wilden schenken.


De passende belevenis modules die kunnen worden ingezet, zoals de dierentuin, het aquarium, zoekspelletjes en pretparken, bieden voor (chronisch) zieke kinderen een mogelijkheid tot ontspanning en afleiding. Ook is de Qwiek-Up mobiel en kan hij op veel verschillende plekken worden ingezet. Door het schenken van de Qwiek-Up hopen wij een bijdrage te leveren aan plezier, rust en ontspanning bij (chronisch) zieke kinderen.”


46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


Post: Blog2_Post
bottom of page