top of page
Zoeken
  • judith5504

Wijnproeverij voor het goede doel!

De Eline Foundation organiseerde een wijnproeverij die op 25 november ’23 plaats heeft gevonden. Café Schtad Zitterd aan de markt stelde ons hiervoor hun sfeervolle bovenruimte ter beschikking. Wijnexpert Geert Rutten had een door hem gemaakt selectie van bijzondere wijnen meegebracht en begeleidde de proeverij met interessante uitleg en amusante verhalen. De heerlijke hapjes werden gesponsord door restaurant MEDS. Daarnaast had deze avond niet plaats kunnen vinden zonder deelname van alle gasten, waarbij zij hun vrijgevigheid toonden door middel van donaties.


De opbrengst van deze wijnproeverij bedraagt een mooie 800 euro! Houd onze socials in de gaten voor updates over de bestemming van dit bedrag om chronisch zieke kinderen een onbezorgde tijd te geven met hun familie.


Wij willen Geert Rutten, Schtad Zitterd, Restaurant MEDS en alle gasten ontzettend bedanken voor het mogelijk maken van deze gedenkwaardige avond. Jullie steun maakt het verschil voor de mensen die dit het hardst nodig hebben.


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page